Атриа го продолжува партнерството со AIESEC во Србија

Голема чест и задоволство ни е да објавиме дека Atria Group и оваа година ја продолжува својата соработка со интернационалната студентска организација AIESEC во Србија. As national partner, Atria found its place among few companies from Serbia that earned this position after having carried out several joint projects with this organization.

Atria---AIESEC

Како компанија чија основна дејност е фокусирана и вредна работа на развој на човековиот потенцијал низ тренинг и коучинг програми. Atria Group ќе продолжи активно да ја поддржува компанијата AIESEC Србија во нивниот напор, да на младите и амбициозни лица им овозможат да ги развијат своите капацитети и да ги остварат своите професионални цели.

aiesec1

Еден од првите чекори што Atria Group ќе ги превземе како продолжение на успешната соработка, како национален партнер на AIESEC Србија, ќе биде учеството на “New Leaders Conference” што ќе се одржи во средината на Ноември оваа година.

Leave a Comment

Your email address will not be published.